Medicininis avikailis

Medicinis avikailis yra atkeliavęs iš tolimosios Australijos. Šios merinosų veisės avys turi didelio tankio kailį, kuris užtikrina, kad jį naudojant, pavyzdžiui, sėdint ar gulint, Jūsų kūno svoris tolygiai pasiskirsto ant kailio. Dėl to labai tinka žmonėms, turintiems skirtingų poreikių: dirbantims sėdimą darbą arba daug laiko praleidžiantiems lovoje ar vežimėlyje. Norint dar geriau panaudoti šią savybę, medicininiai avikailiai yra tolygiai trumpai nuskutami (2,5 cm).

Medicininis avikailis sumažina drėgmės perteklių. Dėl šios savybės labai tinka jautrią odą turintiems asmenims ar kenčiantiems nuo bėrimų ir egzemos. 

Vokiečių tyrimas parodė, kad kai kūdikiui, pirmuosius 3 gyvenimo mėnesius miegojusiam ant gyvūnų odos, astmos rizika sumažėja iki 79 proc.

Šios rūšies kailio apdirbimo procesas skiriasi nuo įprasto avikailio. Medicininis avikailis rauginamas augalinių taninų pagalba. Šio proceso dėka oda įgauna gražią šiltą geltoną spalvą ir šilko švelnumo, purius plaukus. Šis išskirtinis apdirbimo procesas užtikrina, kad oda yra lankstesnė, todėl kailis tarsi prisitaiko prie jūsų kūno formos.


Norėdami išsirinkti šį avikailį paspauskite či